Investering
Sök:

Investering

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henrik

ställde för sedan frågan: Investering

Hej

 

Vi är en familj på västkusten som skulle vilja ha lite tips.

Vi har en god ekonomi, med en villa med låg belåningsgrad, vi lägger undan ca 30% av lönen varje månad och vi har i dagsläget ca 1,5 miljon som vi skulle vilja investera. Det mesta ligger i fonder i dagsläget.

Hade man bara fått lov att hyra ut hade jag köpt en lägenhet i Göteborg, hyrt ut den tills det är dags för ungarna att flytta ut eller liknande.

 

Har ni några bra idéer på hur man kan gå till väga?

 

Mvh

H

 

 

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-12 klockan 01:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.