Investeringsgrupper
Sök:

Investeringsgrupper

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henmar

ställde för sedan frågan: Investeringsgrupper

Hej,

Jag har funderat lite på att det vore intressant att gå med i/starta någon typ av mastermind grupp inom ekonomi och investeringar. Det vore roligt att ha diskussioner och utbyta tankar och idéer med personer som har olika kunskaper om ekonomi och investeringar och därmed fylla på sin kunskapskälla.

Har ni några tips om var man kan hitta denna typ av grupper alternativt starta liknande typ av grupper? Är det fler som skulle ha intresse av detta?

Mvh/

H

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Henmar!

Finns två förbund i Sverige som är exakt det du pratar om, en om du är under 29 år och heter Unga Aktiesparare, är du 29 och upp så finns Aktiespararna.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack för svar, var ute efter något som mindre formellt men ska spana in Aktiespararna lite mer.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Henmar

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-16 klockan 11:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.