Investeringsplan för privatlivet
Sök:

Investeringsplan för privatlivet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mikael

ställde för sedan frågan: Investeringsplan för privatlivet

Jag har alltid en stor backlog med investeringar som jag önskar göra (ATV, Resa, Ny bil, Dator, Motorsåg…….). Naturligtvis köper jag inte allt på en gång, så jag rankar och prioriterar bland mina investeringsplaner. Tyvärr är mina planer inte alltid så transparenta för övriga familjen och undrar om någon känner till ett bra visuellt verktyg för detta?

– PostIT på tavla/kylskåp

– Trello

 

Kanske en banal fråga, men då jag har en skogsfastighet och en aktiv familj så blir det mycket att hålla reda på.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Utan Trello vore jag rökt! 👍😎

Så det kan jag verkligen rekommendera.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Ok, fler än jag som behöver hålla koll.

  Tack.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mikael

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-31 klockan 18:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.