Investmentbolag
Sök:

Investmentbolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sofia

ställde för sedan frågan: Investmentbolag

Hej! Jag har en nybörjar fråga: Hur sparar jag i Investmentbolag som ex Investor. Är det aktierna ni menar då att man månadssparar i? För jag hittar bara att man kan köpa aktierna.

Mvh Sofia

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej. Om du vill spara/ investera i investmentbolag så kan du antingen ställa in ett automatiskt månadssparande i fonden Spiltan Aktiefond Investmentbolag på t.ex Avanza. Ett annat alternativ är att själv gå in och köpa enskilda investmentbolagsaktier såsom Investor och Industrivärden varje månad vilket då blir ett månadssparande. Oavsett vilket metod du väljer så är investmentbolag ett utmärkt sätt att spara på. Lycka till

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-28 klockan 18:08 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.