Investmentbolagsfond A Avanza
Sök:

Investmentbolagsfond A Avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kim

ställde för sedan frågan: Investmentbolagsfond A Avanza

Hej!

Har investering i SEF Investmentbolagsfond A på Avanza (i Globala barnportföljen) och ser nu i en tidigare fråga och på SEF:s sida att de ska sluta med sin värdepapperstjänst.

Bör man genast byta till en likvärdig fond, och i så fall vilken? Eller fördela på andra fonder i Globala barnportföljen, i så fall vilken/vilka?

Vill kunna månadsspara i fonden.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Kim!

Fonden har upphört då den håller på att flyttas från Independant till EME-partners, så fonden kommer att finnas kvar men kan ta ett tag för att det ska dyka upp med sitt nya namn.
Samma förvaltare som fortsätter att förvalta så är inget att oroa sig för!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-07 klockan 15:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.