IPS placering
Sök:

IPS placering

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jan

ställde för sedan frågan: IPS placering

Hej , jag har nyligen flyttat mina likviditeter från en IPS på Swedbank till Nordnet. Vet inte riktigt hur jag skall tänka för att investera detta belopp ( sexsiffrigt) i ca 15 år innan min pension. Jag har även möjlighet att påbörja utbetalning från IPS kontot om 5 år då jag är snart 50 år men vill fortsätta investera till jag går i pension. Är globala portföljen (Avancerad) en tänkbar lösning ?

Tacksam för tips /Janne

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jan!

Absolut är Globala Barnportföljen ett alternativ och ett bra sådant, jag skulle däremot säga att du inte ska krångla till det så mycket och istället köra på den förenklade versionen.

Det ska vara enkelt att spara!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-14 klockan 17:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.