IPS trix
Sök:

IPS trix

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sebastian

ställde för sedan frågan: IPS trix

Jag har lite pengar på ett IPS sedan gammalt. Summan är, irreterande nog, bara lite över basbeloppet så jag kan inte plocka ut dom och börja om med ett vettigt sparande. Så till frågan;
Borde jag inte kunna flytta över kontot till exempelvis avanza och aktivt välja fonder i nedåttrend för att sedan plocka ut dom (och skatta)?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Alla pensionsförsäkringar är inte överflyttningsbara. I vissa fall utgår det dessutom en flyttavgift.

Kontakta Avanzas kundtjänst så kan de säkert hjälpa dig!

 

 

 

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-08 klockan 09:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.