ISK eller Aktie fondkonto vad är lönsamt för värdepapper med låg men säker avkastning?
Sök:

ISK eller Aktie fondkonto vad är lönsamt för värdepapper med låg men säker avkastning?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Roger Zakrisson

ställde för sedan frågan: ISK eller Aktie fondkonto vad är lönsamt för värdepapper med låg men säker avkastning?

Finns det någon lätt regel när man ska spara en aktie i Aktiekonto istället för i ISK? M a o t ex man sparar i Räntefond som ger kring 2 % i avkastning, hör den hemma i ISK eller Aktiefond?

ISK eller Aktie fondkonto vad är lönsamt för värdepapper med låg men säker avkastning?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Roger!

Vad jag vet så har Jan gjort en uträkning på detta som visade att man behövde ca 1.51% i avkastning för att ISK skulle vara lönsamt i detta ränteläge, hittar däremot inte artikeln just nu.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-25 klockan 11:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.