ISK eller aktie- &fondkonto
Sök:

ISK eller aktie- &fondkonto

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: ISK eller aktie- &fondkonto

Jag är ny inom detta men inser att jag skulle må bra av att spara i fonder. Jag har länge funderar på detta innan jag snubblade över denna sidan. Jag har ett Avanzakonto sedan ett par år.Nu tänker jag att jag ska köpa fonder, vilket konto är du bäst, Aktie- & fondkonto eller Investrringskonto (ISK)?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Inverstringskonto, såg att det blev felstavat när jag tryckte på skicka.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Då ska du spara i ISK-formen pga skattefördelarna.

Läs gärna Jans alla artiklar om att börja spara.

Lycka till!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Det ska jag göra, tack Tobbe.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Andreas

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-20 klockan 18:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.