Isk eller byta till KF
Sök:

Isk eller byta till KF

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ek

ställde för sedan frågan: Isk eller byta till KF

Hej, jag har idag min svenska aktier i ISK och mina utländska i KF. Finns det något smidigt sätt att flytta isk aktierna till kf så man har det samlat istället, vill kunna ha en förmånstagare! Eller är det sälj och köp igen som gäller?

Mvh Ek

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej! Nej, det går inte att flytta värdepapper mellan ISK och KF så du behöver sälja och köpa på nytt. Tror det har att göra med att ägarförhållandet av aktierna är olika mellan de två depåtyperna.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-10 klockan 09:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.