ISK på egen hand eller fondrobotar?
Sök:

ISK på egen hand eller fondrobotar?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jan Håkansson

ställde för sedan frågan: ISK på egen hand eller fondrobotar?

Blir mer o mer osäker på att sköta mitt ISK på egen hand och istället säja av mitt ISK o investera i ett ISK i Lysa eller annan fondrobot

Förlåt  min ignorans ,men jag tar gärna emot råd hur jag bör göra.

Robotarna verkar ju oslagbara för en amatör som jag

Jannep

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Bara att köra 1 global fond,1-2 sverige fonder, 1 asien fond 😁 om du är äldre kan du slänga in en räntefond också

Hur ser dina nuvarande fonder ut?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-26 klockan 14:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.