Isk sparande
Sök:

Isk sparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tony

ställde för sedan frågan: Isk sparande

Har fondsparande på isk  genom swedbank. så enbart robur fonder då.
Har inget fast månadssparande. utan lägger själv in pengar lite då och då.
Har:
Access Edge EM
Access Edge swe
Access Europa
Global impact
Globalfond A (bytte denna mot access global idag)
Robur Medica
 
Nått man kan byta ut mot nått annat så de blir bättre ?
Kollat lite på access japan som kanske kan vara nått. Låg avgift på access fonderna också men kanske inte så bra å ha så många access fonder?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Tony!

Det beror helt på hur din ekonomi ser ut och vad målet med ditt sparande är.
Tycker därför du bör läsa artikeln om ”Fyra Hinkar Strategin” som förklarar hur du kan bygga upp din ekonomi för att sedan placera på ett sätt som ger dig trygghet.

Om du istället väljer att börja spara på Avanza eller Nordnet så får du ett väldigt mycket större fondutbud som kan sänka dina avgifter och du kan lätt bygga en portfölj enligt Jans förslag här på bloggen, kolla då t.ex in ”Globala Barnportföljen” för långsiktigt sparande över 10 år+.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-11 klockan 16:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.