istället för bankfack
Sök:

istället för bankfack

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av christina sohlberg

ställde för sedan frågan: istället för bankfack

undrar var i just jönköping det finns tillgång för bankfack för guld och värdesaker plus testamente

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Christina!

Jag skulle ha hört efter hos någon storbank, brukar finnas där.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Även många av storbankerna avvecklar sina bankfack. De var ju ursprungligen för värdepappersförvaring, men det mesta är ju digitalt nu. Inte säkert att det finns att tillgå längre. Swedbank lade ner bankfacket jag hade i Stockholm för några år sedan.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ja tror inte det finns så många kvar faktiskt. Men här borde ju finnas en marknad som någon kan fylla. Säker förvaring finns ju fortsatt behov av även om just värdepapper är digitala nuförtiden.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-16 klockan 14:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.