Istället för Öhmanrealobligations fond? (Nybörjarportfölj)
Sök:

Istället för Öhmanrealobligations fond? (Nybörjarportfölj)

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Istället för Öhmanrealobligations fond? (Nybörjarportfölj)

Hej. Jag ska köpa fonder enligt nybörjarportföljen. Såg att Öhmanrealobligationsfonden är borta. Har läst tidigare inlägg om fonden men jag har inte hittat ett lämpligt svar för vad jag istället ska köpa.

Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vad då borta? Den heter Öhman Realräntefond A och finns att köpa på Avanza och Nordnet. Det finns även andra fonder med samma placeringsinriktning, t.ex. Handelsbanken Realräntefond, Skandia Realräntefond.

Men vad ska du med realobligationer till i dagsläget?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-04 klockan 13:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.