ITP 1 Collectum 2020
Sök:

ITP 1 Collectum 2020

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: ITP 1 Collectum 2020

Hej,

Vilka fonder inom ITP1 via Collectum kan ni rekommendera för 2020?

Jag är tjänsteman och privatanställd, 30 år. Önskar hög risk till låga avgifter pga tidshorisonten, vad finns det för alternativ?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Per!

Jag hade antingen valt AMF, Futura eller SPP.
Alla dess har en globalfond till låg avgift, placera i denna och du får en bra diversifiering till låg kostnad!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-28 klockan 10:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.