Önskan om ett avsnitt om bedrägerier...
Sök:

Önskan om ett avsnitt om bedrägerier…

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Uttern

ställde för sedan frågan: Önskan om ett avsnitt om bedrägerier…

hej,

det kom såklart en del trollkommentarer efter ert försök på twitter nu igår. det lär ni väl tyvärr få stå ut med och jag hoppas ni kan se förbi det. twitter kan vara hänsynslöst men jag vet att där också finns många som uppskattar det ni gör, däribland jag själv.

 

det kom faktiskt en kommentar som jag vill belysa lite extra. ett skämt och jag skrattade gott, men jag tycker ändå att det finns en poäng i vad som sägs.

 

 

”Här är några förslag på gäster som ni skulle kunna intervjua: Allen Stanford Bernard Madoff Charles Ponzi eller någon från Habo finans eller Allra kanske?”
Holger Nilsson‏@NilssonHolger

investeringsbedrägerier är faktiskt ett mycket intressant ämne som jag tror väldigt många skulle behöva lära sig mer om. hur upptäcker man dem, hur kan man undvika dem, vad är utmärkande. finns väldigt mycket exempel från verkligheten som man hade kunnat göra något på.
jag hoppas få se mer av er på twitter i trådarna och som någon annan skrev, att bara delta i diskussioner är också kul.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ah! Tack för tipset. Ja, det är faktiskt ett spännande ämne. Har inte tänkt på det så. Vi har ju förlorat en del pengar själva på det sättet och lärt oss vad man ska se upp med.

Sedan får jag se om jag gör comeback på Twitter. Har en assistent nu som ska sköta sociala medier. Hänger ju mest på Patreon eftersom miljön där är så mycket trevligare.

Tack än en gång för tipset!

Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-22 klockan 12:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.