Jämför bankarnas avgifter.
Sök:

Jämför bankarnas avgifter.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av M Jama

ställde för sedan frågan: Jämför bankarnas avgifter.

Hej Hjältar!

Jag har Swedbank för Lönekonto och har Bankkort mastercard.

Det som stör mig mest är att de ska ta 39 kr  per månad för att vara ”nyckelkund” hos de.

Ser Nordea har Check- in kund, då jag är mellan 25-28 år ung, om jag förstått rätt så är det knappt någon skillnad även om månadens kostnaden är lägre .

Vilken stor bank har lägst avgifter för vardagspaketet?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Konsumenternas har en bra jämförelsetjänst vad gäller banker, så kan rekommendera att kika in där.

Vad gäller just internetbank har Skandia och länsförsäkringar t.ex. har ingen årsavgift för internetbank eller kostnad för överföringar när jag tittar där.

https://www.konsumenternas.se/betala/fakta/om-att-valja-och-byta-bank/jamfor-avgifter

Jag har själv Nordea men det är ärligt talat inget aktivt val utan för att det var där mina föräldrar var kunder när jag skulle skaffa konto. Kan tilläggas att jag är 22 år. Nordea Check in för unga mellan 18 och 28 har en kostnad på 12 kr i månaden för deras Vardagspaket.

Vänligen
Elin

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Om du går till korvkiosken och köper en korv med bröd en gång per månad,stör det dig då att du får betala för dig?. Att få tillgång till bankkort, Swish och Internetbank för några tior per månad är billigt!
  Banker kan anklagas för mycket, men inte för höga avgifter och räntor på denna typ av tjänster.

  Varför har man låga priser?. Svaret är, att om man får in en person som lönekund, så kan man sälja på ytterligare tjänster som lån, fonder, försäkringar etc. Och ju förr dess bättre. Det är därför som Nordea har dumpat priset. Alla unga Nordeakunder är bara att gratulera. Glöm bara inte att ta in offert när ni skall låna pengar.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-31 klockan 17:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.