Kalkylark till månadssparande/värdeuveckling
Sök:

Kalkylark till månadssparande/värdeuveckling

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Micke

ställde för sedan frågan: Kalkylark till månadssparande/värdeuveckling

Hej!

Jag undrar om det finns någon kunnig person på excel eller google sheets som skulle vilja hjälpa mig?

Jag skulle vilja ha en mall för ett kalkylark där jag manuellt fyller i summan för mitt månadssparande samt en kolumn där jag på samma sätt kan fylla i den totala beållningen på mitt ISK konto  med jämna mellanrum, kanske vart 3:e eller 6:e månad? För att sedan kunna få fram denna data i någon trevlig graf som förhoppningsvis kommer peka uppåt allteftersom :). Så att man kan följa investerat kapital i en graf men då även en graf där avkastningen visas.

Vet inte om jag var tydlig nog, antar att detta inte borde vara supersvårt att göra en mall för om man är duktig på ovan nämnda program vilket jag dessvärre inte är.

Tack på förhand :)

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-06 klockan 21:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.