Kameo / tessin
Sök:

Kameo / tessin

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Birgitta

ställde för sedan frågan: Kameo / tessin

Hej!vad tycker du om kameo kontra tessin. Jag investerar via kameo, tycker tessin investering med 30 000 i ett projekt är stor risk.mvhbirgitta

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kameo känns mer folkligt. Har man mycket pengar (större summor) så kan Tessin vara smidigt (eller sprid risken). Har man mindre belopp på någon 100.000 lapp kanske det är dumt att satsa en tredjedel av ens kapital på ett ensamt objekt via Tessin. Allt hänger på vilka förutsättningar man har samt vilka rikser man är beredd att ta. Troligtvis kan man få bättre personlig service av Tessin då det är färre som lånar ut. Å andra sidan måste jag säga att den hjälp och de svar jag fått från Kameo de gånger jag varit i kontakt med dem är superbra!

//Jesper

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-28 klockan 16:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.