Kan jag göra detta fast jag är 59 år.
Sök:

Kan jag göra detta fast jag är 59 år.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anneli Peedu

ställde för sedan frågan: Kan jag göra detta fast jag är 59 år.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej

Nu är din fråga inte särskilt specifik. Men jag tror det mesta går bra att göra när man är 59. Inkl att spara i aktiefonder mm.

Lycka till!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Enligt SCB, ”medellivslängden för män i Sverige är närmare 81 år. För kvinnor är den drygt 84 år, alltså drygt tre år högre.” 59 bara siffror. Man lär sig nya saker och får träna upp hjärnan.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    MLT

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-28 klockan 14:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.