Kan Lysas avgift komma att höjas framöver?
Sök:

Kan Lysas avgift komma att höjas framöver?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jakob

ställde för sedan frågan: Kan Lysas avgift komma att höjas framöver?

Hej,

Funderar på att starta ett pensionssparande via Lysa Hållbar och har en möjligen dum fråga. Men en sak som i alla fall jag inte lyckats hitta något svar på är ifall Lysa framöver kan komma att höja sin avgift på 0,24%? Vet någon ifall det finns en risk för detta? Eller avtalas 0,24% när man väl startar ett sparande hos dem?

Vore snopet om jag om 30-40 år vill sälja av fonderna och plocka ut pengarna och deras egna avgift då hamnat på exempelvis 0,5%.

Tacksam för svar!

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Absolut kan den komma att ändras, alla fonder och förvaltare kan ändra sina avgifter. Avgiften är per år och betalas hela tiden, så du kommer inte att drabbas av en stor slutfaktura. Det är bara att byta om du märker att det blir dyrt och du hittar något bättre.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-11 klockan 17:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.