Kan man dela en Kapitalförsäkring på flera barn?
Sök:

Kan man dela en Kapitalförsäkring på flera barn?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av S

ställde för sedan frågan: Kan man dela en Kapitalförsäkring på flera barn?

Om jag har en kapitalförsäkring där jag sparar till mina tre barn – hur fungerar det då jag vill ge dem pengarna? Splittar man själva kapitalförsäkringen på tre så att de får en del utav det? Eller måste man ta ut pengarna och ge dem?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du får ta ut pengarna – du får bara ha en ägare på en kapitalförsäkring (eller investeringssparkonto). Däremot så bör du kanske sätta alla tre som förmånstagare ifall något skulle hända dig.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-09 klockan 08:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.