Kan man se alla innehav i en fond?
Sök:

Kan man se alla innehav i en fond?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tomas Johansen

ställde för sedan frågan: Kan man se alla innehav i en fond?

Hej,

Jag letar efter en sida (om den finns) där man kan se alla innehav en specifik fond har.
På t.ex. Spiltans hemsida och på Avanza hittar jag bara fondernas 10 största innehav.
Jag hittade en sida, fondtoppen.se, där man ser alla innehaven. Men tyvärr är informationen där 18 månader gammal.

Vänliga hälsningar,
Tomas

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej, sök på google efter fondbolagets namn och årsberättelse eller halvårsberättelse. Där skriver de alla innehav i alla fall för Länsförsäkringar Global Indexnära.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

https://www.morningstar.se/se/
-fonder
-sök fond -> välj fond
-dokument -> välj årsberättelse, visas i PDF

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-31 klockan 14:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.