Känner någon till Momentum Property Education?
Sök:

Känner någon till Momentum Property Education?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Peter S

ställde för sedan frågan: Känner någon till Momentum Property Education?

Såg en annons på Facebook från det här företaget som håller en föreläsning i Stockholm nästa vecka om fastighetsinvestering. Är det någon som känner till dem alls? Är det seriöst? Googlade lite och kikade på hemsidan. Fanns rätt bristfällig information. Är det någon som vet vilka de är alls? Längst ner på deras anmälningssida ser det ut verkar de ha ett samröre med Swedish Wealth Institutet som jag hittat lite luriga saker kring på nätet. Skulle uppskatta er input om detta företaget.

http://momentumpropertyeducation.com/stockholm-april-2019/?source=website

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Verkar var samma slags investering som Property Effects (ocksånknutna till Swddish Wealth Institute). De har länge försökt att få bort den här tråden från Rika Tillsammans:

Property Effects!

Visst är det underligt med alla dessa människor som är ekonomiskt oberoende som ändå vill spendera sin tid med att lära ut hur du ska göra? Även den här gången ska du stora lån och köpa fastigheter i Storbritannien. Det är INTE en trygg investering.

Fastigheter kan sjunka i värde och det snabbt. Då står man där med en byggnad som ingen vill ha och banklån som måste betalas tillbaka.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Var på Momentums föreläsning förra månaden och det var en Daniel Wood som höll den. Fick lite dåliga vibes och googlade upp honom. Ingen trevlig läsning. Akta dig för dessa personer som snackar stort men håller tunt. Finns ens Momentum Property Education? En snabb slagning på allabolag visar noll. Suspekt! Finns inget sådant företag. Akta dig för det som verkar skumt. Ingen rök utan eld.

http://aktiepappa.blogspot.com/2017/12/uppfoljning-av-swedish-wealth-institute.html?m=1

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Kul att du varit där! Vad sade de? Talade de något om riskerna?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Emil Vikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.