Kapitalförsäkring barn
Sök:

Kapitalförsäkring barn

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Emma

ställde för sedan frågan: Kapitalförsäkring barn

Hej!

Spelar det någon roll vilken förälder som öppnar en kapitalförsäkring för barnet? Blir det någon nackdel för den andra föräldern? Eller kan man starta det tillsammans? Hur ska man tänka?

 

/Emma

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej

KF kan bara ha en ägare och den andra föräldern bör då ha en fullmakt. Det ger en egen inloggning och möjlighet att följa och handla med portföljen. Blankett finns hos din nätmäklare.

/Oskbollen

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-23 klockan 17:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.