Kapitalförsäkring till aktiebolag
Sök:

Kapitalförsäkring till aktiebolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jens

ställde för sedan frågan: Kapitalförsäkring till aktiebolag

Hej!

Jag har i dagsläget ett tjänstepensionssparande månadsvis hos Avanza.

Nu är jag intresserad av att sätta upp en kapitalförsäkring hos Avanza där jag tänker att jag vill sätta en del av mina vinstpengar i hopp om att på sikt få bra avkastning.

Min fråga är, finns några bra fondportföljer för just kapitalförsäkringar? Tids-horisont 5 år och uppåt? Jag har testat Avanzas portfölj-generator, men om någon här sitter inne på några guldkorn får de gärna dela med sig av det.

Gällande pensions-portföljen har jag gått efter fonderna avsedda den Globala Barnportföljen som finns nämnt här på sidan.

Dock vill jag inte riktigt ha en så hög risk på min kapital-försäkringsportfölj som med pensions-portföljen.

 

Tacksam för tips!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jens!

Kolla då över ”Nybörjarportföljen” istället!
Om du vill ha något som är lite mindre aktieexponering så passar den bra!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.