Kapitalförsäkring
Sök:

Kapitalförsäkring

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kristina

ställde för sedan frågan: Kapitalförsäkring

Jag kan inte hitta svar på följande fråga:

Är det någon skillnad på Kapitalförsäkring och Kapitalförsäkring Barn?

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Kristina!

Vad jag vet så är det är ingen skillnad.
Dom har bara skrivit ”Kapitalförsäkring barn” för att det är väldigt populärt till just detta.

Hur jag ser det så finns det bara två anledningar att använda KF istället för ISK, Barnspar och vid utländska innehav som ger utdelning.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-06 klockan 13:19 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.