Kina och Asien investmentbolag?
Sök:

Kina och Asien investmentbolag?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nils Nilsson

ställde för sedan frågan: Kina och Asien investmentbolag?

Hej!Vet att ni inte är så speciellt inspirerade av investmentbolag men tänkte höra om ni har någon vetskap eller annan information om att investera i investmentbolag och privatequitybolag i Kina eller Asien som helhet. Hur bär man sig åt? Var hittar man dessa bolag? Upplever att det bör finnas en större uppsida där men givetvis är även risken större.Mvh Nils

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Nils!

Att investera i just investmentbolag utanför Sverige är inte samma sak som just när dom finns i Sverige, detta eftersom svenska investmentbolag har skattefördelar och därför kan det bli en bra investeringsform här.
Nu vet jag inte hur exakt detta ser ut när vi sträcker oss mot Kina och resten av Asien, men det skiljer nog sig väldigt mycket i hur dessa bolag är uppbyggda och hur deras skattesituationer ser ut.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-24 klockan 08:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.