Kindred
Sök:

Kindred

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Valerio

ställde för sedan frågan: Kindred

Kindred går riktigt ner och jag köpte 800 aktier till 45,80 vilket inte är dagens bästa pris.

Vad tycker ni är det bra tid att köpa?

Kommer det att minska främst på grund av nyheterna och kommer att gå upp igen?

Man kan tjäna mycket pengar om det främst beror på nyheterna från Storbritannien, eller?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kindred tokdyker eftersom de har vinstvarnat och har rapporterat ett horribelt resultat.

Du måste tänka efter vad du köper på börsen. Bolaget rasar av en legitim anledning och att se ett bottenfiske som ett säkert kort är väldigt dumt även om det kan gå vägen.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-14 klockan 13:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.