Klarnakortet
Sök:

Klarnakortet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av liz

ställde för sedan frågan: Klarnakortet

Vet du vad som gäller valutapåslag på Klarnakortet? Jag kan heller inte utläsa om kortet kostar något osv. Har sökt uppgifter via både appen och webben men hittar inget.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Liz,

Följande hittade jag på https://www.klarna.com/se/kort/:

Vad kostar det att ha kortet?
Med Klarnakortet slipper du årsavgifter, och om du väljer att Betala direkt är det helt kostnadsfritt. Föredrar du att Betala sen, tillkommer en månadsavgift på 29 kronor som är knuten till månadsfakturan, inte till kortet.

Utomlands då? Kostar det extra?
Med Klarnakortet slipper du alla avgifter och valutaväxlingspåslag.

 

/Jonatan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-18 klockan 15:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.