Klassisk inlåsning!
Sök:

Klassisk inlåsning!

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Gunilla

ställde för sedan frågan: Klassisk inlåsning!

Hej!

Min belåningsgrad är 0,08 % (!)

Tjänar bra nu, men om ett år är pensionen ganska låg. Jag har låg boendekostnad och kan bo kvar utan större problem, men likviditeten i mitt dagliga liv kommer att bli låg.

Någon som har ett bra förslag på hur min ”pensionsförsäkring” som är mitt hus, ska hjälpa mig? Det är ju därför jag har amorterat……

undrar

”finns det ett svar”

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Sälj, flytta till mindre/billigare?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Har du större boende än du behöver finns också möjlighet att hyra ut en del. Ett rum eller kanske ett garage/föråd?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-26 klockan 06:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.