Klumpsumma i starten?
Sök:

Klumpsumma i starten?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alexander Hellgren

ställde för sedan frågan: Klumpsumma i starten?

Hej! Jag tänkte börja spara utifrån din nybörjarportfölj. Jag har sett och hört att många har möjlighet att starta med en större summa direkt. Jag har inget vidare startkapital. Spelar det någon roll? Jag tänkte månadsvis investera 1000kr framöver och har kanske bara 3000-4000 kr i en klumpsumma för en eventuell start.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Huvudsaken är att du börjar månadsspara. I det långa loppet kommer din månatliga insättning generera god avkastning om börsen utvecklas som den har gjort historiskt.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Okej tack för svar!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Alexander Hellgren

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-08 klockan 09:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.