Komma igång med barnspar
Sök:

Komma igång med barnspar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Elvira

Den här artikeln publicerades 2017-04-07 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Komma igång med barnspar

Är mer info om globala barnportföljen, likt nybörjarportföljens upplägg, på gång? Kollar spänt varje dag :)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Elvira,

Portföljen du frågar efter finns redan på Shareville (Nordnets plattform som används av t ex. Jan).Upplägget är enligt följande:

 • AMF Räntefond Lång ~5%
 • DNB Global Indeks ~30%
 • Länsförsäkringar Global Index ~30%
 • Länsförsäkringar Tillväxtmarknad In(?) ~5%
 • Nordnet Superfonden Sverige ~10%
 • Spiltan Aktiefond Investmenbolag ~10%
 • Swedbank Robur Access Asien ~5%
 • Swedbank Robur Penningmarknadsfond ~5%

Lycka till :-).

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Elvira, ja det kommer. Den är halvskriven idagsläget. Borde komma direkt veckan efter påsk. Det är den som ligger i kö just nu. Den tar bara ett par timmar till att skriva och med en bortrest fru och en 6-åring hemma har jag inte haft så mycket tid över. :-)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-07 klockan 17:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.