Komma igång
Sök:

Komma igång

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nora

ställde för sedan frågan: Komma igång

Hej!

 

Vill börja med att säga att jag älskar er kanal. Har följt er i cirka ett års tid och har verkligen lärt mig massa. Jag har dock inte börjat investera ännu för att jag hela tiden inte känner mig riktigt redo och kanske lite rädd faktiskt. Det är en del beslut man ska ta och jag skjuter bara upp det.  Därför tänkte jag på om ni kunde köra ett ”komma igång avsnitt”. Jag tänker bara enkelt ge de bästa tipsen och de första stegen för att vara igång och månadssinvestera.

Tack på förhand.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Nora!

Det finns väldigt mycket artiklar redan som du kan börja med för att komma igång, läs dessa nedan så kommer ud lätt igång efter det!

  1. ”Tjäna pengar, spara pengar och bli rik”.
  2. ”Fyra-Hinkar-Strategin”.
  3. ”Globala Barnportföljen”.
  4. ”Nybörjarportföljen”.
  5. ”Investera allt på en gång eller sprid ut”.

Nu är du redo att köra igång!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-19 klockan 11:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.