Kommer avsnitt om bästa sparkonto 2020??
Sök:

Kommer avsnitt om bästa sparkonto 2020??

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Kommer avsnitt om bästa sparkonto 2020??

Kommer det något uppföljande avsnitt på bästa sparkonto 2020?

Såg att avidaspar erbjuder 1% men läste här på forumet att de ej räknar sman räntan som ex Avanza collectorkont 0,65%.

Vore intressant att höra Jan borra i detta så man får tips var lägga sparande med kortsiktig horisont som ej lämpar sig för fonder.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vadå ej räknar samman räntan?

Surfa in på compricer.se och jämför sparkonton. 1 procent ränta är det högsta du kan få i dag med fria uttag och insättningsgaranti. Jag kör Santander med Mitt spar+.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-18 klockan 18:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.