Komplettkortet - avslag
Sök:

Komplettkortet – avslag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av T

ställde för sedan frågan: Komplettkortet – avslag

Hej, både jag och min far har ansökt om komplettkortet – och båda har fått avslag. Båda två saknar betalningsanmärkningar och båda har fast inkomst. Mailat komplett men inte fått något svar utöver ett autosvar. Vi båda har även god kreditvärdighet. Vet någon vad det kan bero på?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tror verkligen att det bara är Komplett som kan get dig ett vettigt svar (och kan detaljerna). Om mail inte fungerar så kan du kanske prova ringa istället och fråga i telefon varför det blev avslag?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-30 klockan 20:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.