Kontakt med din vän i Stockholm
Sök:

Kontakt med din vän i Stockholm

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marcus

ställde för sedan frågan: Kontakt med din vän i Stockholm

Hej!

Jag är intresserad av att investera i Better Globe men vill gärna ta del av årsredovisningen från det kenyanska bolaget först. Du nämner i texten att det finns ett exemplar i Stockholm och att man via kontakt med dig kan få möjlighet att se det efter att ha signerat ett avtal om sekretess. Förutsatt att vi finner en tid som passar så är jag intresserad av att se dokumenten innan jag går in med mina surt förvärvade slantar.

Allt gott!
Marcus Pettersson

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Marcus,

Inga problem. Mejla mig på jan AT rikatillsammans.se så förmedlar jag kontakten så kan ni boka tid i Stockholm. Sorry för lite sent svar.

Hälsningar,
jan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Vi är fler som behöver förslag på någon som kan hjälpa att bolla placeringsförslag så det vore stor hjälp om du berättade åt vilket håll jag skall titta för att få en bra kontakt.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Håkan
 2. Vit pil

  Jag hjälper gärna till, handlar det om den oberoende finansiella rådgivaren eller specifikt kring Better Globe enligt ovan?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-14 klockan 21:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.