Kontantinsatssparande, Klarna Sparkonto
Sök:

Kontantinsatssparande, Klarna Sparkonto

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christopher

ställde för sedan frågan: Kontantinsatssparande, Klarna Sparkonto

Hej, jag och min sambo sparar just nu till kontantinsats, vi har tänkt oss att flytta någonstans inom gränsen 6-12 månader.

Vi har just nu varsitt sparande på Lysakonton med 20/80 i aktier/räntor. De har återhämtat sig efter kraschen och är nu ungefär 1% upp sedan jag började sparandet förra sommaren. Men nu eftersom flytten närmar sig och pengarna är mer sårbara för mig tänker jag att det kanske är smart att byta över till ett sparkonto.

Såg att Klarna Sparkonto har öppnat med 0.96 ränta bindningsfritt.Tänker att vi båda öppnar konton där och sätter över dom dit. Vet att vi kan binda dom och få lite högre ränta men är som sagt inte helt skrivet i sten när vi flyttar.

Finns de bättre sparkonton, låter det som en rimligt ide? Har jag glömt något?

Tacksam för svar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Komplett banken erbjuder 1% räntor utan bidningstid

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Båda banker är ,,oseriösa,, läs omdöme innan du öppnar nåt konto ,jag rekommenderar SBAB räntan är bara 0,50% men insättning och uttag fungerar utmärkt pengarna på konto vid uttag i 1 bankdag.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Erwin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-24 klockan 10:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂