Kontokort/betalkort
Sök:

Kontokort/betalkort

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lena Grönqvist

ställde för sedan frågan: Kontokort/betalkort

Hej

Jag har  NOWO-kortet  och nu nämnde ni att det inte är årets bästa kontokort.

Hängde inte riktigt med när ni nämnde ett nytt, i förbifarten nämner du  ett annat, varför var det bättre? och vad hette det?  och till sist var sätter jag in pengar för att stödja er grymma podd? ( ja, jag vet att om jag lyssnar bakåt i tiden så hittar jag säkert svar på båda frågorna men tänker att du kanske blir liiite utförligare här :))

Lena Grönqvist

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack Lena!

Det som jag ogillar med Nowo-kortet är t.ex. uttagsavgiften på 1 %. Det kommer ett avsnitt om de bästa kreditkorten om ca 2-3 veckor. Fram tills dess behöver du inte göra någon förändring, det är så att säga inget akut. :-)

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Lena!

Tyvärr har jag inte svaret på kortfrågan, däremot så finns det ett sätt att stödja bloggen och det är via Patreon där du kan bli en ”prenumerant” eller liknande för en liten kostnad per månad.

Finns tyvärr inget sätt att ge pengar direkt.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-16 klockan 14:04 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.