Köp av mindre guldtacka
Sök:

Köp av mindre guldtacka

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kirsten

ställde för sedan frågan: Köp av mindre guldtacka

Var, resp hos vilket företag kan jag bäst köpa en mindre/den minsta guldtacka(n)?

Någon som har erfarenhet. Jag kommer inte att köpa via Tradera eller dyl siter, söker efter professionella säljare.

Tacksam om någon kan dela med sig.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Kirsten!

Har själv köpt via Tavex.se och har funkat utmärkt, paketet är försäkrat tills du tar ut det och kundservicen har funkat utmärkt. Tavex finns även som fysisk butik i Stockholm.

Jan rekommenderar Libertysilver.se i denna artikeln, funkar nog likadant!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-20 klockan 15:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂