Köpa fonder i vilken bank?
Sök:

Köpa fonder i vilken bank?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Köpa fonder i vilken bank?

Hej. Jag har tänkt köpa fonder och följa nybörjarportföljen 2018.

Jag har precis bytt bank till Handelsbanken. Ska jag köpa fonderna genom dem eller köpa fonderna genom någon annan bank?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Avgifterna för respektive fond är de samma i alla banker. Nätbankerna har dock ett bättre utbud av fonder.

Hittar du inte alla fonderna hos SHB så tvingas du modifiera portföljen något, och troligen  till en något högre kostnad. Avanza har dessutom,  i mitt tycke, den bästa hemsidan av alla.

Samtidigt kan det finnas andra orsaker som gör att du vill hålla SHB på gott humör. Lycka till med ditt sparande!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-01 klockan 21:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.