Köpa guld i olika valutor
Sök:

Köpa guld i olika valutor

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Arvid

ställde för sedan frågan: Köpa guld i olika valutor

Jag har en fundering kring att köpa guld i olika valutor genom till exempel Bullionvault och om det verkligen spelar så stor roll vilken valuta man handlar i.

Om jag köper guld i euro och euron skulle falla kraftigt så bör väll guldpriset i euro gå upp lika mycket? Rimligtvis bör  jag får ut lika mycket pengar om jag säljer guldet som om jag tex handlat guldet i dollar? Tänker jag rätt?

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.