Köpa guld som present
Sök:

Köpa guld som present

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jesper

ställde för sedan frågan: Köpa guld som present

Hej.

Jag skulle vilja köpa guld som present till någon som inte har ett fond/aktie konto. Finns det något certifikat på fysiskt papper man kan in sig på guld. Det handlar inte om mycket utan lite som motivation som kan skapa ett intresse.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jesper,

Kul att du vill få upp en persons ögon för investeringar!

Ett tips skulle kunna vara att köpa 1g tackor som finns att köpa fysiskt, har faktiskt ingen aning om hur det är med certifikat i fysisk form.

En annan idé hade varit att be personen starta ett konto så du kan hjälpa hen att komma igång och sedan då ge över en present.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-24 klockan 10:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.