Köpa kina-fonder i skuggan av Corona?
Sök:

Köpa kina-fonder i skuggan av Corona?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christina

ställde för sedan frågan: Köpa kina-fonder i skuggan av Corona?

Hej

Nu när Coronaviruset härjar över världen fick jag höra att Kina-fonder är det man ska satsa på när börsen går nedåt och att det kommer generera en stark tillväxt när Kina och Asien åter börjar dra igång sin produktion igen. Stämmer detta? Är det en bra idé att investera i Kina-fonder nu när börsen är låg eller ska man satsa på något annat?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

vill du spekulera kan du göra det i lekhinken. fölljer du bloggen kommer du vara exponerad mot hela världen inte bara ett land

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Satsa på att lära dig mer om ekonomi själv först innan du gör något som du hört folk säga.

Det är så mycket mer information om din situation som vi skulle behöva veta för att ge något vettigt svar. Har du kapital och tillräckligt lång placeringshorisont för en sådan spekulation?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-11 klockan 08:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.