Köpa/sälja fonder med exponering mot Kina
Sök:

Köpa/sälja fonder med exponering mot Kina

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: Köpa/sälja fonder med exponering mot Kina

Hej!

Kinas börs är ju stängd och jag läste att den öppnar igen 3 feb, så om jag skulle köpa eller sälja fonder idag (exempelvis Länsförsäkringar Tillväxtmarknad Indexnära som har exponering mot Kina), påverkas det köpet/säljet av en eventuell nedgång i Kinas börs den 3 februari, nu när Kinas börs är stängd?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ja

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hong Kong börsen öppnar imorgon o Taiwan börsen öppnar den 30 jani.  Kinesiska företag kan notera i Hong Kong börsen.

Indexfond kan omfatta mer än 1000 bolags aktier!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-28 klockan 08:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂