Köpa vanguard
Sök:

Köpa vanguard

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av hebeln

ställde för sedan frågan: Köpa vanguard

Intressant! https://digital.di.se/artikel/nu-oppnar-uppstickaren-utestangda-fondjatten-for-svenska-sparare

Det finns 4 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hade varit så grymt om man fick tillgång till Vanguards fonder via Avanza och Nordnet någon gång framöver, men snyggt av Savr!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Grymt initiativ av Savr, ju mer konkurrens desto bättre. Tyvärr gör avgiften för valutaväxlingen på 0,5% dessa fonder för dyra. Hoppas att den blir billigare i framtiden.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej.

Vad är det så speciellt med Vanguards Etf? Får man mycket bättre avkastning om man investerar i de jämfört med billiga LF Global indexnära 0.22% i avg. LF fungerar med automatisk månadssparande. Vanguard kostar både växlings avg + courtage+förvaltnings avg. Vet inte om det finns några behov investera i Etf när det finns billiga Global index fonder som sköter sig utmärkt långsiktigt?

Mvh.jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Det är ingen ETF.

  4+
  Gravatar ikon för användaren
  Aen

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ok. Nu har jag kollat det. Men det är inget som imponerar på mig även om vi skulle slippa växlings avg 0.5% blir det total avg inte billigare än LF Global indexnära 0.22%. Vanguard Usa 0.20% avg. Vanguard Europa 0.22% i avg. Vanguard Global 0.35% i avg. Vad är det som är så avancerat med det?

Mvh.jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Det beror så klart vilken produkt man väljer, Vanguard S&P 500 har en förvaltningsavgift på 0,07

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jannis

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-08 klockan 10:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.