Köpeavtal av Handelsbolag
Sök:

Köpeavtal av Handelsbolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maria

ställde för sedan frågan: Köpeavtal av Handelsbolag

Vad gäller vid köp av Handelsbolag/restaurang?

Vem har rätt till de skattepliktiga banktillgångar som finns kvar efter tillträde?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vänd dig till en duktig affärsjurist. Detta är inget som en privatperson skall syssla med.

Jag råkade som bankman ut för att ”städa upp” efter en stackars kund som hade köpt ett bolag. Bolaget hade rejäla skatteskulder och köparen fick ta över dessa. Inte roligt alls för den stackaren.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-04 klockan 16:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.