Köprek trendbrott - samband?
Sök:

Köprek trendbrott – samband?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av John

ställde för sedan frågan: Köprek trendbrott – samband?

Hej,Vad tror ni, är det en slump eller finns ett samband?Köprek 19 mars:https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2019/03/19/tva-aktier-med-kopsignaler-och-ett-salj.plc.htmlSamma dag bröts den positiva trenden på Beijer Electronics Group och Knowit.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är mer sannolikt att teknisk analys helt enkelt inte fungerar. Jag tror att det du ser är en slumpmässig händelse som du försöker hitta ett mönster i.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.