Korrelation mellan börsen och fastighetsmarknaden historiskt sett
Sök:

Korrelation mellan börsen och fastighetsmarknaden historiskt sett

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tobbe

ställde för sedan frågan: Korrelation mellan börsen och fastighetsmarknaden historiskt sett

Ställde denna fråga för någon vecka sedan. Ingen som har kunskap om detta? Är frågan kanske felformulerad?

Vilken typ av korrelation historiskt sett finns det mellan en börsnedgång/svag börs och fastighetsmarknaden dvs priserna på normala villor och lägenheter? Någon som har koll på det och finns det möjligtvis grafik?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

När du googlar din fråga på engelska hittar du olika forskare har skrivit om det här ämnet.  tex. Lund universitet, University of Piraeus

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-04 klockan 09:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.