Korta räntefonder
Sök:

Korta räntefonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Olov

ställde för sedan frågan: Korta räntefonder

Varför rekommenderar du kontanter före spiltan räntefond Sverige i kategorin korta räntefonder?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

En kort räntefond kan gå ner i värde ,även om den går upp  först blir lönsamt efter 0,4 % som är skatten för schablonintäkter som du betalar varje år på skattedeklarationen ,har du kontanter då kan du får i dag upp till 1%  ränta samt. insättningsgaranti upp till 950000 kr, sen har du alltid tillgång till kontanter att investera på börsen.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-23 klockan 04:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.